fbpx
 


CALITATEA PRODUSELOR ȘI INGREDIENTELE NATURALE
Uleiul de măsline organic și proteina din lapte hidrolizat sunt ingredientele cheie în toate produsele noastre de îngrijire. Proteina din lapte hidrolizat are un efect calmant și lasă un strat subțire de protecție pe pielea delicată a bebelușului. În videoclipul nostru vă vom arăta care sunt alte ingrediente naturale ale produselor noastre Sanosan și însemnătatea principiului nostru "mai puțin înseamnă mai mult" pentru noi.

 
 
 
 


TESTARE ELABORATĂ PENRU CEA MAI BUNĂ ÎNGRIJIRE A BEBELUȘILOR
Toate produsele noastre sunt produse în conformitate cu cele mai înalte standarde de diligență, puritate, calitate și siguranță în Germania. Când vine vorba de îngrijirea pielii sensibile de bebeluși și copii, părinții se pot baza întotdeauna pe Sanosan. Obțineți o impresie clară despre testarea diligentă și continuă prin care trec toate produsele noastre în mâinile institutelor germane independente.

 
 
 
 
Sanosan garantează calitatea fără compromis și cel mai înalt nivel de diligență pentru toate produsele noastre. În producerea produselor Sanosan, folosim tehnologii de ultimă generație și sisteme sensibile de măsurare și control ce sunt supuse celor mai stricte controale de igienă. În plus, am dezvoltat în mod constant procesul de producție pe baza experienței noastre de mulți ani și monitorizăm procesul continuu. Desigur, cele mai înalte standarde de calitate se aplică și materiilor prime și ambalajelor produselor noastre. Și, nu în ultimul rând, angajații noștri calificați și dedicați ne asigură că îndeplinim standardele de înaltă calitate zi de zi.
Sanosan are o varietate de produse care sunt formulate pentru a satisface nevoile speciale de îngrijire a pielii bebelușilor, copiilor mici și a femeilor însărcinate. Produsele noastre sunt produse și vândute în conformitate cu cele mai înalte standarde privind conținutul, calitatea, durabilitatea și responsabilitatea socială. Toate produsele Sanosan sunt fabricate în Germania.
Mulți factori trebuie luați în considerare în procesul lung de la ingredientul individual la produsul finit. De la început, toate ingredientele Sanosan sunt atent selectate, testate și apoi retestate pentru a obține cea mai înaltă calitate posibilă pentru produsele noastre. Igiena și diligența maximă sunt asigurate prin producția într-un sistem închis. Controalele respective se efectuează după fiecare etapă. Înaintea livrării unui produs Sanosan, acesta este supus unei inspecții finale stricte. Doar după ce au fost trecute toate testele, ne scoatem produsele pe piață. Dintr-un sentiment de responsabilitate față de clienții noștri și pe baza expertizei noastre și a standardelor stricte de producție, garantăm cel mai înalt grad de siguranță și o calitate constantă a produselor noastre. Astfel, părinții se pot baza întotdeauna pe Sanosan.
Toate produsele Sanosan sunt sigure pentru mame și bebeluși atunci când sunt utilizate corespunzător. Înainte de a fi comercializate, toate produsele sunt supuse unor teste elaborate, în special de către instituții externe și laboratoare acreditate, cum ar fi ECARF sau dermatest. Ele testează compatibilitatea cu pielea, dar și caracteristicile produsului, cum ar fi efectul de hidratare al cremelor noastre. În plus, acordăm o mare valoare tratării responsabile a mediului înconjurător.
Care este cel mai bun mod de a preveni erupțiile cutanate? Ce ameliorează pielea iritată? Și ce ingrediente fac posibilă îngrijirea naturală, bine tolerată pentru bebeluși? În departamentul nostru de cercetare de la Sanosan, dermatologii și oamenii de știință lucrează mână în mână pentru a găsi soluții pentru aceste probleme și altele similare. Toate produsele Sanosan conțin numai substanțe ce sunt special concepute pentru nevoile pielii sensibile a bebelușului, în mod natural, fără coloranți. Acest lucru a fost confirmat de testele clinice și dermatologice. Toate produsele Sanosan baby se concentrează în jurul utilizării a două ingrediente active naturale – ulei de măsline organic și proteine din lapte hidrolizat.
• Acestea au proprietăți de protecție și de calmare a pielii.
• Crează o peliculă hidrolipidă pentru piele moale și suplă.
• Produsele care conțin ulei organic de măsline reduc iritațiile pe pielea roșie și inflamabilă.
• Produsele cu proteine din lapte lasă o peliculă protectoare ultra-subțire pe piele și împiedică uscarea acesteia.
• Produsele protejează împotriva iritațiilor cutanate cu un risc crescut de alergie. Pentru protecție și siguranță optimă încă din prima zi, atunci când s-a dezvoltat gama Sanosan pure+sensitive, toți potențialii iritanți, precum și ingredientele suspectate de a declanșa alergii la pielea sensibilă a bebelușilor, au fost evitate. O alergie este un răspuns exagerat al sistemului imunitar la anumite substanțe exogene din mediul înconjurător. Pe baza filosofiei mai puțin este mai mult, niciunul din produsele pure+sensitive nu conține coloranți și conservanți, parabeni, parfumuri și ulei de parafină. Toate produsele Sanosan pure+sensitive poartă sigiliul ECARF (Centrul European de Cercetare al Alergiilor). Acest sigiliu a fost acordat produselor ce nu declanșează alergii încă din anul 2006. Înainte de a fi prezentate cu acest sigiliu, produsele noastre au fost testate în studii clinice pe pielea bebelușilor.