fbpx


CINE SUNTEM
Părinții din întreaga lume au încredere în Sanosan pentru curățarea și îngrijirea delicată a pielii sensibile a mamei și copilului. Ingredientele naturale, cum ar fi uleiul de măsline organic și proteinele din lapte, cu proprietățile lor protectoare și calmante, formează baza formulelor noastre. Fiecare produs Sanosan conține combinații de substanțe dezvoltate special pentru femeile gravide și bebeluși pentru a ajuta la obținerea unei pieli sănătoase. Produsele noastre au fost testate clinic și sunt produse numai în Germania cu un nivel ridicat de diligență și responsabilitate. Procesul nostru de producție este supus celui mai strict control al calității. Sanosan - natural, cu dragoste
 
 


ISTORIA SANOSAN
1951

Mann & Schröder KG este înființat în Siegelsbach lângă Heilbronn de către Eugen Mann și Hans Schröder.

1983

Brandul Sanosan pentru îngrijirea bebelușilor se lansează în Germania.

1991

Sanosan cucerește Europa.

1997

Sanosan lansează prima cremă de sarcină pe piața germană.

Anii 2000

Gama Sanosan este prezentă în întreaga lume, umplând părinții de pe toate continentele cu entuziasm. Au fost lansate seriile pure + sensitive și cele de îngrijire solară.

2013

Începerea colaborării cu Fundația Europeană pentru Cercetarea Alergelor (ECARF) din Berlin. ECARF efectuează teste și studii împreună cu renumitul spital universitar Charité.