fbpx
 
 
 
 

Întrebări? Răspunsuri

Vă vom oferi acum răspunsuri și mici sfaturi pentru a vă face mai ușoară rutina zilnică alături de bebelușul dmneavoastră.
 
 
 
 
 
Pielea bebelușului este foarte subțire și delicată. Mulți copii au, de asemenea, o piele foarte uscată care provoacă mâncărimi. În acest caz, părinții ar trebui să înceapă imediat un program de îngrijire care să restabiliească hidratarea pielii. Pentru bebelușii cu piele foarte uscată, cremele grase cu un procent redus de apă sunt excelente. Ele ajută pielea să-și dezvolte funcția de protecție și o protejează împotriva uscării.
Aplicați un strat subțire o dată pe zi, după nevoi. De obicei, această cantitate este suficientă. Dacă această cantitate este insuficientă, puteți aplica mai frecvent crema, de exemplu dimineața și seara. După baie, vă recomandăm să aplicați loțiune de piele Sanosan sau cremă pure+sensitive pentru a proteja pielea bebelușului dumneavoastră.
Creați o atmosferă plăcută. Un loc cald, liniștit și muzică calmantă sunt elementele ce pot face procesul mai ușor. Dacă îl transformați într-un ritual, bebelușul dumneavoastră va aștepta cu nerăbdare să i se aplice crema.
De ambele. Dacă se aplică numai ulei pe pielea bebelușului, lipsa hidratării se va simți imediat. Dacă se va aplica numai cremă hidrantantă, lipsesc lipidele. Dacă pielea arată prea uscată în ciuda cremei, schimbați crema cu una cu mai multe lipide. Este ușor să vă dați seama ce fel de cremă este prin verificarea ingredientelor de pe eticheta produsului. O emulsie ulei-în-apă constă în principal din apă – un amestec apă-în-ulei conține mai mult ulei, adică mai multe lipide.
Nu neapărat. Un singur produs poate fi potrivit pentru toate anotimpurile. Dar unii bebeluși au nevoie de o cremă cu un conținut mai mare de lipide în timpul iernii. În timpul verii, o cremă de soare, de exemplu, crema de soare Sanosan, trebuie aplicată pe pielea expusă. În timpul iernii, vă recomandăm să utilizați o cremă fără apă pentru fața și mâinile copilului.
Da. Dacă stratul de cremă este prea gros, acesta poate închide porii din piele și poate conduce la inflamare.
Pentru bebelușii cu piele uscată, este mai bine să adăugați câteva picături de ulei de îmbăiere, de ex. Uleiul de îmbăiere Sanosan pure+sensitive la apa din baie. După îmbăiere, spălați-vă bebelușul și aplicați crema de piele Sanosan.
Apa scoate umezeala din piele prin spălarea stratului protector uleios. Aceasta înseamnă că umiditatea stocată în piele se poate evapora mai repede. Aplicarea regulată a cremei de piele Sanosan poate îmbunătăți nivelul de umiditate și funcția de barieră a pieli..
Asemenea tuturor produselor cosmetice, produsele Sanosan nu sunt toxice. Copiii, însă, nu ar trebui să se joace cu produsele cosmetice. Nu permiteți copilului să se joace (nesupravegheat) cu produse cosmetice și nu păstrați produsele cosmetice la îndemâna copiiilor. O substanță amară specială din produsele Sanosan Kids împiedică copiii să le bea Ce trebuie făcut dacă se întamplă ceva: • Încercați să vă liniștiți copilul (dacă este necesar) - și păstrați-vă calmul. Copilul dumneavoastră va simți calmul dumneavoastră. • Dacă un produs cosmetic intră în ochii copilului, încercați să clătiți bine ochii cu apă limbede și călduță. • Dacă copilul a înghițit un produs cosmetic, încercați să clătiți gura (cavitatea bucală) cu apă limpede. Dați copilului dvs. un pahar de apă (necarbonatat). Nu încercați să provocați vărsături și nu îi dați copilului să bea lapte sau apă sărată. • Dacă iritarea persistă sau doar ca o precauție, este recomandabil să consultați un medic.