fbpx


Grija specială adaptată nevoilor mamelorPentru multe femei, apariția unui bebeluș este cel mai minunat lucru din lume – dar această bucurie nu vine fără provocări. Pentru femei, sarcina nu este doar un roller coaster emoțional, corpul suferind, de asemenea, numeroase schimbări.


 
 
 
Modificările hormonale înseamnă cu mai mult lichid este stocat în țesutul conjunctiv; ridurile sunt netezite și circulația îmbunătățită are ca rezultat un ten mai roșu și mai proaspăt. Îngrijirea pielii cu produsele Sanosan Mama în timpul sarcinii vă permite să vă înfloriți și, de asemenea, să vă asigurați un sentiment de bunăstare, precum și să permiteți regenerarea pielii în ciuda stresurilor legate de sarcină. Proprietățile produselor Sanosan de întărire a pielii au fost confirmate în testele dermatologice.


Pielea de pe abdomen este supusă celor mai multe stresuri. Întinderea poate duce la o senzație de mâncărime și întindere. Un duș rece cu gelul de duș cu ulei Sanosan vă poate ajuta – aplicați apoi crema antivergeturi Sanosan după caz.


Ceea ce numim vergeturi sunt mici ruperi ale fibrelor de elastină și colagen – din păcate, ele nu pot fi întotdeauna prevenite. Masajele regulate sunt importante pentru a ajuta pielea de pe stomac, șolduri și sâni să facă față stresului sarcinii fără consecințe vizibile. Masajele s-au dovedit a promova circulația și metabolismul pielii, precum și păstrarea elasticității.


Masajele regulate sunt importante pentru a ajuta pielea de pe stomac, șolduri și sâni să facă față stresului sarcinii fără semne vizibile. Masajele s-au dovedit a promova circulația și metabolismul pielii, precum și păstrarea elasticității.
În timpul sarcinii și după naștere, corpul dumneavoastră trece prin multe schimbări. Pentru a fi în formă și pentru a vă simți din nou atrăgătoare după nașterea copilului, trebuie să aveți multă răbdare. Pentru a vă regenera complet, corpul are nevoie de la fel de mult timp precum sarcina în sine. După naștere, masarea ușoară a țesuturilor ajută la recuperarea acestora prin stimularea circulației, metabolismului și a sistemului imunitar. Uleiul de masaj Sanosan, spray-ul antivergeturi și crema antivergeturi acționează adânc în țesut pentru a susține regenerarea.


Dacă ați dezvoltat vergeturi, trebuie să aveți răbdare la început. Nu ar trebui să începeți cu masajele prin tamponare până la trecerea a opt săptămâni de la naștere (dacă ați făcut cezariană, consultați doctorul dumneavoastră). Acest masaj nu numai că stimulează fluxul sanguin și metabolismul pielii, ci stimulează și uterul să se contracteze. Din păcate, rupturile mici din țesutul pielii nu dispar complet, dar pielea de vine mai moale și vergeturile se estompează în timp. Vă puteți recupera corpul de dinainte de naștere cu un program echilibrat de dietă, masaje și exerciții fizice.
  • Încălziți uleiul de masaj Sanosan sau crema antivergeturi Sanosan în mâinile dumneavostră și întindeți-o pe stomac.
  • Puneți mâinile în paralel una cu cealaltă pe stomac și glisați ușor vârfurile degetelor spre ombilic, iar apoi spre părțile laterale ale stomacului.
  • Pentru tehnica de frământare, apucați rolurile mici de piele între degetul mare și degetul arătător și trageți ușor în sus.
  • Cu cât sarcina este mai avansată, cu atât rola de piele ar trebui sa fie mai mică.
  • Întotdeauna masați din zona exterioară a stomacului spre ombilic. Masați zona secțiune cu secțiune. Nu masați pielea din jurul osului pubian pentru a evita iritarea pântecelui. Masajul ar trebui să fie plăcut și să nu doară.

Pentru un efect cât mai bun, începeți cu un masaj prin tampoare până cel târziu în cea de-a treia lună de sarcină. În ultima lună înainte de naștere, vă recomandăm doar să masați ușor burtica cu ulei de masaj Sanosan, fără a o mai tampona. Ideal, masajul prin tamponare ar trebui făcut de două ori pe zi.

Cu toate acestea, dacă sunteți predispus la contracții premature, este mai bine să nu vă masați burtica. Dacă nu sunteți sigură, adresați-vă moașei sau doctorului.

Pielea sânilor se întinde foarte mult în timpul sarcinii. Vă recomandăm să vă îngrijiți cu ulei de masaj Sanosan. Masați sânii cu ulei folosind mișcări circulare dinspre exteriorul spre mijlocul sânului. Nu aplicați ulei de masaj pe mameloane.
De asemenea, trebuie să includeți și șoldurile, fundul și coapsele în masajul zilnic. După naștere, masajele ajută țesutul să se recupereze.