fbpx

DRAGI PĂRINȚI,


Încă din prima zi de viață a bebelușului tău faceți toate eforturile pentru a înconjura micul om cu dragoste, căldură dar și cele mai bune produse.

 

sanosan înțelege că produsele pentru bebeluși trebuie formulate cu cele mai bune ingrediente active care să îngrijească în siguranță și eficient chiar și cea mai sensibilă piele.

 

Cele mai speciale momente din viața viitoarei mămici sunt acelea când a aflat că este însărcinată, prima ecografie, prima atingere dar și primul zâmbet. Noi la sanosan știm cât de prețioase sunt aceste momente și de aceea am creat produse atent selecționate ce îngrijesc delicat pielea viitoarei mămici, nou-născutului și copilului mic.

 

În fiecare zi, produsele sanosan construiesc legătura puternică dintre bebeluș și părinți prin ritualurile de curățare, îmbăiere și protecție a pielii, de la masaj și până la schimbarea scutecului.


Vă rugăm să selectați toate modurile din care doriți să primiti noutati de la StabilIntercom:

Vă puteți dezabona în orice moment făcând clic pe linkul din subsolul e-mailurilor noastre. Pentru informații despre practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să vizitați site-ul nostru web.

Folosim Mailchimp ca platformă de marketing. Dând clic mai jos pentru a vă abona, confirmați că informațiile dvs. vor fi transferate către Mailchimp pentru procesare. Aflați mai multe despre practicile de confidențialitate ale Mailchimp aici.