fbpx
 
 
 
  • De mai bine de 40 de ani, sanosan s-a angajat pentru pielea sănătoasă a bebelușului.
  • Niciun alt organ nu este la fel de divers și fascinant ca pielea noastră.
  • Pielea bebelușului este, totuși, deosebit de delicată și vulnerabilă.


Viziunea noastră este să oferim mamelor, bebelușilor și copiilor lor din întreaga lume cele mai bune produse de îngrijire a pielii pe care și le pot imagina.

Producem produsele noastre cu dragoste și know-how deosebit în afacerea noastră de familie din sudul Germaniei. Dar cele mai bune produse nu sunt suficient de bune pentru noi.

În fiecare zi ne întrebăm cum ne putem face formulele și mai bune. Și mai grijuliu, și mai natural și și mai durabil pentru mediul nostru.

Credem că numai cele mai bune ingrediente, producția atentă și controalele elaborate de calitate în propriile noastre laboratoare sunt garanția unor formule de înaltă calitate.

Nu este o coincidență că numele nostru de marcă sanosan este derivat din cuvântul latin „sanus”, care înseamnă „sănătos”. Pentru că fiecare dintre produsele noastre de îngrijire este dedicată sănătății pielii. Mai ales pentru bebeluși, dar și pentru mame și copii.

Noi, cei de la sanosan, ne angajăm 100% pentru o piele sănătoasă în fiecare zi.


Mai multe despre sanosan
 

Valorile noastre: Sanatate, responsabilitate si siguranta


Sănătatea, responsabilitatea și siguranța sunt valorile noastre de bază.

Află mai multe

Despre radacinile noastre din sud-vestul Germaniei


sanosan nu este doar sanosan. Marca noastră foarte iubită de îngrijire a bebelușilor face parte din MANN & SCHRÖDER COSMETICS, o afacere de familie renumită. Aflați mai multe despre rădăcinile noastre.

Află mai multe

Ingredientele noastre naturale


Când ne creăm formulele, acordăm cea mai mare atenție unei proporții mari de ingrediente naturale. Aflați mai multe despre ingredientele noastre naturale.

Află mai multe